Makarony z jaj z Gospodarstwa ekologicznego

opis produktu

Makaron z jaj z gospodarstwa ekologicznego produkowany w wytwórni Eko z Mazowsza w okolicy Pułtuska.

Właściwości makaronu z jaj z gospodarstwa ekologicznego

Jedząc jajka pomagamy dostarczyć naszym organizmom całą paletę aminokwasów egzogennych (czyli takich, które spożywać musimy z pokarmem, gdyż nasz organizm nie może wytworzyć ich samodzielnie).

Żółtko to prawdziwy magazyn cennych składników: fosforu, tłuszczy, witamin A, F, K, B, także D oraz żelaza i kwasów Omega 3 i 6.

W tym produkcie znajduje się 6 świeżo wbijanych jaj na kilogram makaronu.

Waga: 350 g
Ilość w kartonie: 20
Ilość kartonów na warstwie: 4
Ilość kartonów na palecie: 20
Ilość sztuk na palecie: 400
PKWiU: 10.73.11.0
Stawka VAT: 5 %
EAN dla opakowania: 5903684861323

Zapraszamy do sekcji zamówień Hurtowych