Makarony kukurydziane

opis produktu

Makaron kukurydziany produkowany jest w wytwórni Eko z Mazowsza w okolicy Pułtuska.

Właściwości makaronu bezglutenowego

Makaron kukurydziany jest smaczny, pożywny i nie zawiera w swoim składzie glutenu, dlatego stanowi jeden z najczęściej stosowanych zamienników dla glutenowych makaronów z mąki durum oraz zwykłej mąki pszennej.

Kukurydza oraz wytwarzana z niej mąka, a także produkt finalny, jakim jest makaron, cenione są za takie właściwości prozdrowotne, jak:

  • działanie antyoksydacyjne,
  • zapobieganie anemii,
  • zwiększanie odporności organizmu.

Waga: 350 g
Ilość w kartonie: 20
Ilość kartonów na warstwie: 4
Ilość kartonów na palecie: 20
Ilość sztuk na palecie: 400
PKWiU: 10.73.11.0
Stawka VAT: 5 %
EAN dla opakowania: 5903684861361

Zapraszamy do sekcji zamówień Hurtowych